Vastint

Cees Gehrels

Bouwen

Cees Gehrels

Managing Director Vastint Netherlands BV

“Ik heb HTS bouwkunde gedaan, maar dat vond ik nauwelijks inspirerend. Te technisch, te precies, teveel details. Ik bleek meer een ondernemer dan een bouwer. Maar achteraf had ik wellicht het liefst architectuur gestu­deerd...” Inmiddels is Cees Gehrels al heel
wat jaartjes afgestudeerd en is alles toch nog goed gekomen. Als Managing Director van vastgoedbelegger Vastint Netherlands is hij zowel bouwer als ondernemer als architect.

 

Noem het lotsbestemming. Of focus, mag ook. Hoe dan ook, Gehrels zit er perfect op zijn plek en is61 jaar jongnog lang niet klaar om achter de geraniums te kruipen. Hij heeft nog veel te veel te doen. Zijn fascinatie zit hem in het transformeren van bestaande, uitgewoonde gebouwen tot hoogwaardig vernieuw­bouwde toplocaties. Zo maakte hij samen met zijn team van het uitgewoonde Atlas complex in Zuidoost een stijlvol hoofdkantoor voor bedrijven als Adidas, Wessanen en de Bijenkorf en werkt hij momen­teel aan de afronding van de trans­formatie van Rivier­staete, enkele kilometers verderop aan de Amstel.

 

Iets ‘braks’ veranderen in iets prachtigs dus. Of, in de woorden van Gehrels zelf: “Mooi maken, impact maken en iets achterlaten dat ertoe doet.” Een ambitie waarin hij lange­termijnvisie combineert met dadendrang. En een gezonde dosis optimisme. Al is hij ook wel weer realist genoeg om ervan over­tuigd te zijn dat de huidige hausse in ons land heel rap ten einde gaat komen. Wat hem betreft zitten we momenteel aan het eind van de opgaande lijn. Niet dat dit hem angst inboe­zemt hoor. Die gebouwen blijven wel staan. Bovendien: uiteindelijk draait zijn leven niet alleen om werken, maar ook om lekker eten, lekker drinken, zijn kinderen en echte vriendschappen. Cees Gehrels: een man waarop je kunt bouwen.

 

Vastint Netherlands is een ondernemende vastgoedbelegger en -ontwikkelaar, onderdeel van de internationale Vastint Holding.

Vastint

ADRES

Hettenheuvelweg 51
1101 BM Amsterdam

TELEFOON

020 - 584 0602

EMAIL

info.netherlands@vastint.eu

SOCIAL MEDIA

DEELNEMERSOVERZICHT