Van Riemsdijk Top Movers

Elly van Riemsdijk, Carla van Riemsdijk  en Tom van Riemsdijk

Ontzorgers

Elly van Riemsdijk, Carla van Riemsdijk en Tom van Riemsdijk

Directeuren Van Riemsdijk Top Movers

Als je opgroeit in de familie Van Riemsdijk zit de liefde voor het verhuisvak in je genen. “Onze opa richtte het bedrijf op in de jaren 20,” vertelt Elly. “De zaak is verder groot gemaakt door onze vader Karel. Hij begon met één vrachtwagen en één doosje spijkers vanuit een pijpenla in de Kinkerbuurt, waar een gaskacheltje stond tegen de kou. Vaak werkte hij dag en nacht, soms zagen we hem weken niet. De verhuizing van zijn kantoor naar Amsterdam Zuidoost was de kroon op zijn werk.”

 

Het oer-Amsterdamse bedrijf bedient klanten in het hele land en zelfs daarbuiten. Elly somt enkele namen op: “De OBA, TomTom, Defensie, KPMG, het Anne Frank Huis. Voor iedere klant leveren wij maatwerk. Bij het Conservatorium pakken we de veelal kostbare instrumenten met zijden handschoenen in en bij Amsterdam UMC dragen we steriele pakken als we op de operatiekamers aan het werk zijn. Wij leveren ook steeds vaker aanvullende diensten zoals de Handyman-service, opslag en een totaalaanbod facilitair beheer.”

 

Particulieren kunnen rekenen op net zo veel zorg. Tom vertelt: “Als ik een woning binnentreed, zie ik in één oogopslag hoe we het moeten gaan aanpakken. Dat is een kwestie van jarenlange ervaring; op mijn veertiende jaar trad ik al in de voetsporen van mijn vader Charles. Het is meer dan sjouwen hoor, mensen willen ontzorgd worden. Verhuizen staat hoog op de lijst van stressfactoren maar wij maken er een verhuisbeleving van. Als ik na afloop mensen breed zie lachen omdat het allemaal zo meeviel, is mijn dag goed.”

 

Carla besluit: “Onze vader deed dit werk met zo veel passie. Toen hij overleed, was hij pas 61 jaar. Als kind zeiden we wel eens: “Hou nou toch eens op over de zaak.” Nu zijn we zelf de zaak en is de vierde generatie inmiddels ook al in dienst van het bedrijf. Dat we uiteindelijk opa’s werk mogen voortzetten, met net zo veel liefde en toewijding voor onze klanten, is het mooiste wat er is.”

 

Elly, Carla en Tom van Riemsdijk zijn de directeuren van Van Riemsdijk Top Movers. Het bedrijf levert een complete verhuisservice aan particu­lieren en organisaties, zowel nationaal als inter­nationaal.

Van Riemsdijk Top Movers

ADRES

Kuiperbergweg 48
1101 AG Amsterdam

TELEFOON

020 - 697 1530

EMAIL

info@vanriemsdijk.nl

SOCIAL MEDIA

Facebook
Linkedin

DEELNEMERSOVERZICHT