Novagraaf Nederland

Gerard van Hulst

Drive

Gerard van Hulst

Director Global Accounts & Partner Novagraaf

Hij denkt snel, handelt snel en praat nog veel sneller. In salvo’s van 1.000 woorden per minuut vuurt Gerard van Hulst zijn ideeën, visies, meningen en ervaringen op je af. Al zijn hele carrière zit hij in het intellectueel eigendom, waar hij bedrijven adviseert en begeleidt inzake onder meer het registreren van merk- en modelrechten, merkvernieuwingen en het optreden tegen namaak. Hij is een expert in zijn vakgebied. Begin jaren 80 startte hij zijn carrière bij een internationaal merkenbureau in Amsterdam. Na een periode in Den Haag te hebben gewerkt is hij sinds 2000 partner bij Novagraaf, een internationaal opererende onderneming die al ruim 130 jaar bestaat. Ruim 30 jaar zit het hoofdkantoor in Zuidoost, van waaruit meerdere vestigingen worden aangestuurd.

 

Zijn netwerk is gigantisch, zijn kennis encyclopedisch. Van Hulst zegt: “Ik adviseer direct en oplossingsgericht. Dat betekent soms inventief zijn en doorpakken. Als dat beter is voor mijn klant pak ik waar nodig de telefoon en bel ik naar China, de VS of Rusland. Zo krijg je soms sneller dingen voor elkaar dan via de mail.” Het tekent zijn drive: het leven is kort en in zijn tijd hier wil hij zoveel mogelijk bereiken.

 

Naast zijn werk heeft hij ook een zeer actief privéleven. Hij was jarenlang aanvoerder van zijn hockeyteam, coachte de teams van zijn kinderen en zat in de lokale politiek. Maar zoals gezegd, Van Hulst wil dingen voor elkaar boksen: “In de politiek is de besluitvorming veel te traag. Dat gaat me te langzaam.”

 

Nog zoveel energie, nog zoveel ambitie. Kan hij dan nooit ontspannen? “Zeker wel. Heel goed zelfs.” Zelfs het relaxen doet hij 110 procent: “Thuis wordt er helemaal niets ge­pland. Thuis is het een goed glas wijn, muziek aan en dan go with the flow...”

 

Gerard van Hulst is partner bij Novagraaf, dat met 16 kantoren in 8 landen wereldwijd een grote speler is in Intellectual Property, waaronder merkadvisering.

Novagraaf Nederland

ADRES

Hoogoorddreef 5
1101 BA Amsterdam

TELEFOON

020 564 1411

EMAIL

info@novagraaf.nl

SOCIAL MEDIA

Linkedin

DEELNEMERSOVERZICHT