Multicopy The Communications Company

Tico de Mulder

Communicatiespecialist

Tico de Mulder

Directeur Multicopy The Communication Company

Wanneer Tico de Mulder een klant rondleidt op zijn productielocatie, gebeurt er wat bijzonders. Daar, aan de Schepenbergweg, geschieden namelijk kleine wonderen. Eerst gaan de ogen van de bezoeker wijd open bij het zien van de vele machines waar alles uitrolt wat je maar kunt bedenken.

“Dus jullie drukken niet alleen papier?” vraagt de man.

 

Tico schudt zijn hoofd. “Kijk maar om je heen.”

 

De ogen van de klant glijden over blikjes, do­-zen, banners, pennen, reclameborden, pos­ters, raamstickers en nog veel meer. “We kunnen alles bedrukken,” zegt Tico, “wat het formaat of het materiaal ook is. Zelfs vloeren, muren en plafonds. Of een hele winkelpui.”

 

“Oooh.” De bezoeker wipt heen en weer op zijn voeten want hij beseft wat dit betekent. De ideeën tollen door zijn hoofd. Alles is namelijk mogelijk in Tico’s wereld. Daarbij krijgen klanten natuurlijk deskundig advies van communicatiespecialisten en ontwerpers, want Tico is bovenal een ondernemer die snapt wat andere ondernemers nodig hebben.

 

Het totaalplaatje, dat moet kloppen. Daarom pro­duceren ze alle mogelijke communicatie­mid­delen om de business van de klant te laten groeien. Vaak ontwikkelen ze hele campag­nes.

De geur en aanblik van vers drukwerk vindt Tico nog steeds onweerstaanbaar. Het liefst pakt hij zo’n partij vers bedrukt papier op en begraaft hij zijn neus erin. Maar hij kan zich beheersen. Dus laat hij alleen voorzichtig zijn hand langs een mooie stapel posters glijden voordat hij zich weer tot de bezoeker richt. “Wil je zien hoe we tafelbladen bedrukken?” De klant toont een brede glimlach. Natuurlijk wil hij dat zien.

 

Multicopy The Communication Company geeft ondernemingen de grootsheid die ze verdienen met een breed scala aan eigentijdse communi­catie­middelen. Van signing, druk- en printwerk tot en met websites, apps, DM en promotionele artikelen. Tico de Mulder is directeur van de vestigingen in Amsterdam Zuidoost, WTC, Centrum en Amstelveen.

Multicopy The Communications Company

ADRES

Schepenbergweg 21a
1105 AS Amsterdam

TELEFOON

020-462 19 99

EMAIL

amstel@multicopy.nl

SOCIAL MEDIA

Facebook
Linkedin

DEELNEMERSOVERZICHT