Makelaardij Amsterdam Zuidoost

John Breed

Vrijheid

John Breed

Oprichter en eigenaar Makelaardij Amsterdam Zuidoost

De lijfspreuk van John Breed zegt het eigenlijk al: ‘Outside your comfort zone is where the magic happens’. Breed wil nieuwe dingen doen. Zo ook toen hij een eigen bedrijf ging beginnen. Als register-makelaar/taxateur had hij ervaring op veel facetten van het makelaars­vak, maar hij wilde blijven ontdekken, pionieren, groeien.

 

Hij koos bewust voor een makelaardij in Zuidoost. “Een uitdagend gebied, zeker in die tijd. Maar ook een gebied dat in ontwik­keling was. En nog altijd is.” Werken in Zuid­oost vraagt om flexibiliteit, om het vermogen om je aan te passen aan een snel verande­-r­­­en­de omgeving. Breed beweegt graag mee.

 

Staat open voor suggesties en ideeën. En zoekt dan binnen de kaders de vrije ruimte. Misschien is dat ook wel de reden waarom hij zo geniet van motorrijden, ook voor zijn werk. “Op de motor moet je je gewoon netjes aan de regels houden, maar daarbinnen heb je vrijheid en avontuur.”

 

De vergelijking met zijn werk is snel gemaakt. “Ook in mijn werk wil ik binnen de wetten en regels zoveel mogelijk vrijheid voelen. Als dat lukt ben ik de best mogelijke makelaar.”

 

Makelaardij Amsterdam Zuidoost is gespecia­-li­seerd in aan- en verkoop van woningen in en rond Amsterdam Zuidoost en bedient ook de zakelijke markt.

Makelaardij Amsterdam Zuidoost

ADRES

Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

TELEFOON

020 - 600 5205

EMAIL

info@makamzo.nl

SOCIAL MEDIA

Facebook
Twitter

DEELNEMERSOVERZICHT