Jaspers Catering Company

Jasper Vlek

Bezig

Jasper Vlek

Oprichter en eigenaar Jaspers Catering Company

“Wat zij kunnen, kan ik beter.” Aan zelfver-trouwen ontbrak het Jasper Vlek niet toen hij als 19-jarige knaap bedacht dat hij datgene wat hij bij zijn werkgever had geleerd, beter voor zichzelf kon gaan doen. En hij had gelijk. Intussen is hij een kleine twintig jaar verder en is hij eigenaar van een van
de grootste en meest veelzijdige cate­ring­bedrijven van Amsterdam.

 

Zo verzorgt hij alles van een gehaktbal tot complete maaltijden op sterrenniveau, van broodjes in bedrijfsrestaurants tot walking dinners in boardrooms en van koffie voor gedupeerde NS-reizigers tot de detachering van buitenlandse koks door heel Nederland. Wat zijn bedrijf daarbij onderscheidt van de concurrentie is dat alles in eigen huis gemaakt wordt. “Soepen, sauzen, jus de veau, alles. Zakjes of pakjes komen er niet in.

 

In mijn vak ben je zo goed als je laatste partij, dus alles moet gewoon verdomd goed zijn. Zelf maken dus.” Ook over het milieu heeft Vlek een uitgesproken mening. Hij wil zijn jonge dochters graag een leefbare planeet achterlaten, dus staat eerlijk en maatschappelijk verantwoord ondernemen al jaren hoog op zijn agenda. “Ik vind dat iedereen zijn steentje moet bij­dragen, dus wij ook. Dat betekent veel streekproducten, korte aanvoerlijnen en waar moge­lijk scharrel of bio producten. Dat is ook nog eens beter én lekkerder.”

 

Jasper Vlek is een rasondernemer die voortdurend nieuwe uitdagingen zoekt. “Ik kan niet zo goed stil zitten. Al als jong ventje was ik altijd dingen aan het ondernemen en dat is nog altijd niet minder geworden.” Zijn bedrijf is 24 uur per dag, zeven dagen per week open. Lees: hij werkt veel, vaak, lang en hard. Al lukt het hem tegenwoordig wel steeds beter de balans te vinden en geniet hij bewuster van zijn gezin, vriendenclub en (duik)vakanties. Met een glimlach verklaart hij gelijk zijn grote passie voor duiken:

 

“Onder water gaat de telefoon tenminste niet.”

 

Jaspers Catering Company bedient klanten in heel Nederland vanuit een 1.200m2 grote, zeer professionele productiekeuken in Diemen.

Jaspers Catering Company

ADRES

Treubweg 33
1112 BA Diemen

TELEFOON

020 779 3302

EMAIL

info@jasperscc.nl.nl

SOCIAL MEDIA

Facebook

DEELNEMERSOVERZICHT