Independent Recruiters

Cleo van Amelsfort-Pinck

Hart

Cleo van Amelsfort-Pinck

Directeur Independent Recruiters

“Ik was een laatbloeier”, vertelt Cleo van Amelsfort. “Opgroeien in een dorp van 1.700 benepen zielen betekende dat pas op de middelbare school het vlammetje een beetje begon te branden.” Op de Hogere Hotelschool in Leeuwarden werd dat vlammetje een vuur­tje en het vuurtje een brand.

 

De liefde voor hospitality sloeg onverbiddelijk toe en liet nooit meer los.

 

Nu, zo’n drie decennia later, zit Van Amelsfort nog altijd in de Raad van Advies van die hotelschool. En is ze nog altijd een vrolijke vuurbal van energie en positiviteit. Ze belandde bij Independent Recruiters in Amsterdam Zuidoost, waar ze al snel haar eigen label voor de hospitalitybranche oprichtte. En waar ze sinds 2016 de scepter zwaait.

 

Ze is de definitie van een mensenmens. Altijd en overal zoekt ze connectie. Als een leeuw­in waakt ze over haar medewerkers, die ze liefkozend mijn guppen noemt. “Iedere ochtend kijk ik iedereen even in de ogen. En ik zie het meteen als er eentje niet goed in zijn vel zit. Dan is het hup,

meekomen jij. Vertellen.”

 

Er wordt veel gelachen in haar kantoor, maar er vloeien ook geregeld tranen. Dat hoort er nou eenmaal bij. Die zijn cruciaal voor ontwikkeling en ontplooiing. Van Amelsfort heeft een brandende ambitie om van betekenis te zijn, zowel voor medewerkers als voor kandidaten. Ze wil ze vooruit helpen. “Het allermooist vind ik om mensen in de spiegel te laten kijken en ze zichzelf te laten verrassen.” Zelfs na duizenden recruitmentgesprekken gaat dat nooit vervelen: “Het raakt me als mensen hier volledig flabbergasted mijn kantoor uitlopen. Als het me gelukt is ze te laten inzien dat ze zoveel meer kunnen dan ze denken. Dan stroomt mijn hart echt over.”

 

Independent Recruiters Groep is arbeidsbemid­-de­laar in Finance, ICT, Sales & Marketing, Recruitment, Inkoop, Hospitality, Techniek, Facility en HRM/Recruit­ment.

Independent recruiters

ADRES

Herikerbergweg 155
1101 CN Amsterdam

TELEFOON

020 - 772 3648

EMAIL

info@independentrecruiters.nl

SOCIAL MEDIA

Facebook
Linkedin

DEELNEMERSOVERZICHT