HMC Reservations

Renée de Winter

Les 1

Renée de Winter

Directeur en eigenaar HMC Reservations

Renée de Winter heeft een mateloze fascinatie voor hotels. Inmiddels heeft ze er duizenden gezien, maar ze voelt het nog altijd zodra ze er eentje binnen stapt. Dan gaat de hartslag iets omhoog, dan wordt ze alerter, frisser, wakkerder. De levendigheid, de sfeer, de spanning: een hotel is een micro-universum waar altijd iets gebeurt. En waar de tijd nooit stil staat.

 

Ze maakte van hotellerie haar vak. Ging naar de hotelschool en maakte carrière als salesmanager bij een internationale hotelketen. Inmiddels heeft ze haar eigen bedrijf.

 

Ze ontwikkelde een online tool waarmee ze hotelkamers en -faciliteiten verhuurt aan personen en bedrijven. Ze werkt veel in en rond Zuidoost, waar de hotels goed zijn en de faciliteiten hoogwaardig. De reden waarom internationale reizigers en congresbezoekers het gebied steeds beter weten te vinden, niet in de laatste plaats door het enthousiasme van De Winter en haar team.

 

Haar succes groeide, de fascinatie voor hotels bleef. Inmiddels heeft ze alles gezien en alles meegemaakt. In hotels gebeurt veel wat het daglicht niet kan verdragen. Ze zou er een boek over kunnen schrijven. Maar helaas voor u (en gelukkig voor al die voetballers, artiesten en business leaders) doet ze dat niet...

 

Les 1 op de hotelschool: je gaat veel horen en nog veel meer zien, maar je gaat altijd zwijgen.

 

HMC Reservations helpt bedrijven en particulieren bij het zoeken en boeken van hotels, vergaderlocaties en congresfaciliteiten.

 

HMC Reservations

ADRES

Professor J.H. Bavincklaan 4
1183 AT Amstelveen

TELEFOON

085 486 8800

EMAIL

mail@reservations.nl

SOCIAL MEDIA

Facebook
Linkedin

DEELNEMERSOVERZICHT