Héman Horecaverhuur

John Heeroma en Richard Verhoef

Creativiteit

John Heeroma en Richard Verhoef

Eigenaren Héman Verhuur

“Nou ja, áls we eens bonje zouden hebben is er in ieder geval genoeg servies om mee te smijten!” John Heeroma en Richard Verhoef kunnen er samen hard om lachen. Vooral omdat er helemaal niets gesmeten hoeft te worden. Sinds ze enkele jaren geleden compagnons werden en samen verder gingen als directie van de grootste horeca- en event­verhuurservice van Amsterdam, gaat het eigenlijk verdomd soepel. John (recht voor zijn raap, geboren en getogen in de Jordaan) en Richard (goedmoedige, relatiegerichte Kockenees) hebben in het begin wel even moeten wennen. Maar al snel zagen ze elkaars talent, drive en toegevoegde waarde. Bovendien zien ze beide het belang van teamwork.

 

Wat hen bindt? “Creativiteit. Dat is absoluut het hart van ons bedrijf. We maken hier heel veel zelf en zetten continu nieuwe concepten in de markt.” En daarin heeft ieder waarschijnlijk netjes zijn eigen stukje? “Nee hoor. We bemoeien ons allebei met alles.”

 

Naast het kantoor/showroom/magazijn in Zuidoost heeft Héman nog een creatieve studio annex showroom in Mijdrecht, waar een creatief team continu nieuwe producten ontwikkelt. En veel van die ideeën komen uit de koker van Heeroma en Verhoef.

 

Daarbij rekken ze de grenzen van horeca- en eventverhuur flink op en laten ze zich niet beperken door hokjesgeest. “Nu zijn we bij­voorbeeld bezig met een modulaire meubel­­lijn. Weer eens wat anders.” Continu vernieu­wen is hard werken. Maar dat harde werk heeft een hele lijst prestigieuze klanten opgeleverd, van het KLM Open tot de Volvo Ocean Race en alles daartussen.

 

Op de vraag welk evenement ze het mooiste vinden, antwoorden ze resoluut: “Het Amsterdam Diner. Vroeger leverden wij daar, nu zitten we er aan tafel. En die tafel en alles wat er op staat is dan ook nog eens van ons!”

 

Héman Horecaverhuur is met zo’n 100 mede­werkers de grootste en bekendste horeca- en eventverhuurservice van Amsterdam.

Héman Horecaverhuur

ADRES

Joan Muyskenweg 34
1114 An Amsterdam

TELEFOON

020 - 668 6858

EMAIL

info@heman.nl

SOCIAL MEDIA

Facebook
pinterest

DEELNEMERSOVERZICHT