G & S Vastgoed BV

Martine Gründemann en Jason Blackmore

Hart & Ziel

Martine Gründemann en Jason Blackmore

Directie G&S Vastgoed

Noem Jason Blackmore en Martine Gründemann nooit stenenschuivers. “De deal is maar een heel klein deel van wat wij uiteindelijk doen. Ontwikkelen is zoveel meer. Eerst het creatieve proces, dan alle belangen afwegen en respecteren, vervolgens alle stakeholders meekrijgen en uiteindelijk iets neerzetten waarvan iedereen steil achterover slaat.” Aan bevlogenheid geen gebrek bij Blackmore en Gründemann, die als tandem de directie vormen van G&S Vastgoed.

 

Zij zijn tegenpolen. Maar met Blackmore als wandelende ideeënmachine en Gründemann die de ideeën filtert en werkbaar maakt, vullen de tegenpolen elkaar perfect aan. Wat zij delen is hun oprechte liefde voor hun vak. “Gebouwen hebben een enorme impact op de mensen die erin leven en werken.
Je hebt als ontwikkelaar dus invloed op al die levens. Dat maakt vastgoed zo eindeloos en mateloos fascinerend.”

 

Opgeteld hebben zij ruim een halve eeuw ervaring en zijn zij allesbehalve groentjes in het vak. Toch refereren zij geregeld – met diep respect – aan de grote vastgoedmannen die het vastgoedvak ontwikkelden en zo de weg voor hen plaveiden. Iconische ondernemers als Cor van Zadelhoff en Dik Wessels. En natuurlijk G&S Vastgoed-oprichter Chris Gongriep, die met hart en ziel ging voor zijn vak en een flink deel van Zuidoost persoonlijk ontwikkelde. Wat die mannen dan zo goed maakte in hun vak? “De visie die zij hadden om een gebouw zo te ontwikkelen dat de hele buurt en soms de hele regio eromheen een upgrade kreeg.”

 

Laat dat nou precies hetgeen zijn dat Blackmore en Gründemann ook ambiëren: steden upgraden. Niet voor niets luidt de pay-off van G&S Vastgoed Serving the city. “En het boeiende is dat wat de stad nodig heeft, op iedere plek anders is. In Zuidoost is dat op dit moment bijvoorbeeld het ontwikkelen van een interessante woon-, werk- en leefomge­ving binnen de bestaande sociale structuur. Wij bouwen daar nu aan de herinneringen van morgen. Zuidoost wordt echt nog veel en veel beter dan het al is, let maar op!”

 

Martine Gründemann en Jason Blackmore vormen de directie van projectontwikkelaar G&S Vastgoed. Met een team van 30 m/v (her)ontwikkelt G&S Vastgoed karaktervolle gebouwen in stedelijke gebieden.

G & S Vastgoed BV

ADRES

Gustav Mahlerlaan 34
1082 MC Amsterdam

TELEFOON

020 673 3779

EMAIL

info@gensvastgoed.nl

DEELNEMERSOVERZICHT