CKH Advocaten

Daniëlle den Hartog en Charles Hofmans

Ondernemers

Daniëlle den Hartog en Charles Hofmans

CKH Advocaten Amsterdam

Waar ga je als ondernemend advocaten­kantoor zitten? Juist, midden tussen de ondernemers. Dus toen het van oorsprong Alkmaarse CKH Advocaten besloot een
Amsterdamse vestiging te openen, was Zuidoost een logische keuze. “Wij zijn een no-nonsense kantoor voor ondernemers en het MKB. Wij zitten hier in Zuidoost dus perfect op onze plek.”

 

Het werd een verdieping in het stijlvolle Oficio gebouw, met magnifiek uitzicht over de omgeving. Daar helpen Daniëlle den Hartog en Charles Hofmans als vaste kern van het Amsterdamse team lokale ondernemers en bedrijven aan eerlijk en gespecia­liseerd advies. Hun cliënten? “Van zzp-ers tot CEO’s en alles daartussen.” Hoewel ze beiden niet (meer) in Amsterdam wonen, zijn ze toch gek van deze stad en het ritme ervan. “Hier gebeurt het. Ontwikkelingen gaan snel dus je moet snel schakelen en snel beslissingen nemen. En Amsterdamse ondernemers zijn heel direct.” Het past bij het karakter van het kantoor, dat zich onderscheidt door een eigenzinnige, ietwat brutale aanpak.

 

Wat hen fascineert aan het vak is dat het recht je uitdaagt om creatief te zijn. “Onze grootste kick zit erin door een onorthodoxe benadering de rechter of tegenpartij te overtuigen van het gelijk van onze cliënt.” Al komen cliënten soms onnodig in de problemen, terwijl ze zich daar volgens Den Hartog en Hofmans beter vooraf tegen hadden kunnen indekken. Ze vinden het weleens jammer dat hun vak vaak reactief is, terwijl ondernemers er beter aan zouden doen proactief maatregelen te nemen tegen bepaalde risico’s. Is dat niet preken voor eigen parochie? “Haha, nee hoor. Achteraf zijn ze juist vaak onnodig een stuk duurder uit!”

 

Daniëlle den Hartog en Charles Hofmans vormen de vaste kern van het Amsterdamse kantoor van CKH Advocaten.

CKH Advocaten

ADRES

Paasheuvelweg 1
1105 BE AMSTERDAM

TELEFOON

020 792 01 22

EMAIL

info-amsterdam@ckh-advocaten.nl

SOCIAL MEDIA

Facebook
Linkedin

DEELNEMERSOVERZICHT