Catering Club

Hans van der Linden

Wedstrijden winnen

Hans van der Linden

Eigenaar Catering Club

Hans van der Linden kent het klappen van de zweep in evenementenland. Al ruim twintig jaar werkt hij in die branche. Al spreekt hij liever niet van werken, maar van wedstrijden die hij wil winnen. Dat is niet zo gek, als je publiekscateraar van de Johan Cruijff ArenA bent. Dan moet je er tijdens iedere wedstrijd staan. Tijdens events in het stadion verzorgt zijn bedrijf Catering Club vanuit zo’n 50 verkooppunten de publiekscatering. Tijdens concerten zijn ook het veld en het ArenA-dek zijn werkterrein.

 

Van der Linden richtte Catering Club samen met een aantal voetbalvrienden op. Omdat het verschil tussen een wedstrijd en een event eigenlijk niet zo groot is, spreekt Van der Linden over zijn werk in voetbalmetaforen: “Het team dient in balans te zijn. Tijdens iedere wedstrijd gaan we vanuit een strakke organisatie tot het uiterste om te winnen. En komen we 0-1 achter? Dan doen we er een schepje bovenop.”

 

Aan ambitie en doortastendheid heeft Van der Linden geen gebrek. Zo haalde hij high-profile publieksevenementen als Taste of Amsterdam en Top Gear Live naar Amsterdam en was hij mede-eigenaar van de Amsterdam Fashion Week. Maar wil je de beste blijven in het spel­letje dan mag je nooit op je lauweren rusten. Het kan – en moet – immers altijd beter.

 

Op de vraag welk evenement hij het aller­mooist vond is zijn antwoord dan ook simpel: “Het eerstvolgende.”

 

Catering Club werkt met een kernteam van 14 mensen. Tijdens een voetbalwedstrijd komen daar 400 parttimers bij, tijdens een groot event als de Toppers zelfs 900.

Catering Club

ADRES

Arenaboulevard 1
1101 AX Amsterdam

TELEFOON

020 - 311 1578

EMAIL

info@cateringclub.nl

SOCIAL MEDIA

DEELNEMERSOVERZICHT