Bedrijvenvereniging VAZO

Huib van Santen

Optimist

Huib van Santen

Directeur VAZO

De wereld beweegt, het bedrijfsleven veran­dert en ieder jaar ontstaat er wel een nieuw plan om de Bedrijvenvereniging Amsterdam Zuidoost, kortweg VAZO, beter op de kaart te zetten. Huib gelooft stellig in dit gezegde van de Dalai Lama: change only takes place through action. Waar hij ook in gelooft: doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. “Ik houd ervan om mensen met elkaar te verbinden, om met elkaar mogelijkheden te ontdekken en nieuwe dingen te realiseren. Samen kun je zo veel meer, dat merken we bij de VAZO elke dag. Enerzijds door zakelijk samen te werken, anderzijds via onze lobby, bijvoorbeeld om te zorgen voor goede infrastructuur en faciliteiten in het gebied.”

 

Wat deze bedrijvenvereniging extra onderscheidt, is de maatschappelijke blik. “Ons gezicht is gericht naar heel Zuidoost: we nodigen bijvoorbeeld jongeren uit om kennis te maken met bedrijven uit het netwerk en we organiseren programma’s om hen te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen. Zo vergro­ten we elkaars wereld. Ik hoor en zie veel, ik ken ontzettend veel mensen uit zeer uiteen­lopende hoeken en ik heb een creatieve geest. Daarmee kán ik een verschil maken en voel ik de verantwoordelijkheid om dat ook te dóen. Het gaat niet vanzelf. Maar als ik iets in mijn hoofd heb, dan laat ik het niet los. Ik ben een volhouder, een strijder en een absolute optimist. We moeten het met elkaar doen, we moeten zelf in actie komen. Dat is de basis van alles en zeker van de VAZO.”

 

De VAZO behartigt al ruim 30 jaar de belangen van het bedrijfsleven aan de zuidoostkant van Amsterdam en langs de Amstel. Leden ontmoeten elkaar op de maandelijkse ledenborrel en treffen elkaar tijdens ledenlunches, themabijeenkomsten en workshops. Daarnaast onderneemt de VAZO maatschappelijke initiatieven zoals Het Studiehuis, VAZOaanhetWerk! en De Talentenvijver.

Bedrijvenvereniging VAZO

ADRES

Hullenbergweg 1-3
1101 BW Amsterdam

TELEFOON

020 696 7536

EMAIL

vazo@vazo.nl

SOCIAL MEDIA

Linkedin

DEELNEMERSOVERZICHT