BAM Bouw en Techniek bv

Gijs Albada Jelgersma

Smaak

Jeroen Steens

Manager Planontwikkeling & Commercie, BAM Bouw en Techniek

Zelf is hij niet zo’n bouwer (“behalve thuis dan, lekker een beetje klussen”), maar toch koos hij voor een carrière in de bouw. Na zijn studie civiele techniek belandde Jeroen Steens uiteindelijk bij een zusterbedrijf van BAM, Tebodin, waarna hij in 2011 de overstap naar BAM Bunnik maakte en in 2015 uiteindelijk in Zuidoost terecht kwam. Het bleek niet alleen de thuisbasis, maar ook het werkterrein van zijn nieuwe werkgever.

 

“Wij bedienen heel noordwest Nederland en hebben een sterke focus op Zuidoost. Zo hebben we eigenlijk permanent een team bij het AMC rondlopen en helpen we de Johan Cruijff ArenA bij het waarmaken van hun duur­zaamheidsambities. Bovendien zijn we nauw betrokken bij de ontwikkeling van het Bajes­kwartier. Waar nu de Bijlmerbajes staat komt de komende jaren een groene, gezonde en inspirerende nieuwe wijk.” Zo zit zijn werk­-ge­ver als Amsterdamse vestiging van een van de grootste bouwconglomeraten van Nederland dus midden in de actie. “Er gebeurt momenteel inderdaad heel veel in Zuidoost en er komt nog veel meer aan. Dat volgen wij natuurlijk met gezonde interesse.” Tegelijk is het voor BAM niet alleen nemen; geven hoort er ook bij. “Wij geloven in social returns en ook die activiteiten richten wij steeds meer op Zuidoost. Zo ondersteunen we buurtboer­derij Gliphoeve en zijn er nog meer plannen in ontwikkeling. Wij hebben echt de ambitie om een rol te gaan vervullen hier in het gebied.”

 

Niet alleen zakelijk, ook persoonlijk voelt Steens zich senang in Zuidoost. “In de pauze lekker door de buurt wandelen, een boodschap doen en vooral een broodje pakken in een van de vele tentjes. Wat mij betreft is de smaak van Zuidoost een van de mooiste gevolgen van onze multiculturele samen­leving!”

 

BAM Bouw en Techniek is onderdeel van Konin­k­lijke BAM Groep en realiseert huisvestingsop­lossingen die flexibel zijn in functie en ruimte.

BAM Bouw en Techniek

ADRES

Elsrijkdreef 207
1103 MJ Amsterdam

TELEFOON

020 6600 300

EMAIL

info@bam.nl

SOCIAL MEDIA

Facebook
Linkedin

DEELNEMERSOVERZICHT