BACOM Consultancy Groep

Eric van Woerkom, René van Eijbergen  en Rob Beers

Eerlijke jongens

Eric van Woerkom, René van Eijbergen en Rob Beers

Eigenaren Bacom

Op het kantoor van Bacom is het een vrolijke bedoening. Eric, René en Rob – die vrienden werden bij een gezamenlijke vorige werkgever en inmiddels al bijna 20 jaar succesvol een eigen advieskantoor hebben – vinden een positieve sfeer belangrijker dan geld of status. En eigenheid belangrijker dan stijf gedoe. De 50-uur cultuur van hun vorige werkgever, inclusief krijtstreep, wilden de mannen expliciet niet. Dus hangen de muren vol portretten van ons Koninklijk Huis, is de dresscode iedere dag casual en houden de drie – en hun medewerkers – wel van een geintje.

 

Ooit huurden ze hun huidige pand met de ambitie om er 25 m/v te huisvesten, maar inmiddels weten ze beter. “Van zo’n grote tent word je niet gelukkig. Dan heb je continu stress en verlies je bovendien het contact met je klanten.” Ze kozen er bewust voor om klein te blijven en er een gezellig, informeel bedrijf van te maken. Voor een schimmige offshore constructie met een kerstboom aan BV’s in Panama of de Kaaiman eilanden moet je hier dan ook niet zijn. Waarvoor dan wel? “Voor eerlijk, no-nonsense advies zonder gedraai. Wij zeggen waar het op staat.” Wellicht is dat ook de reden waarom de VAZO haar boekhouding en administratie laat verzorgen door Bacom.

 

Ze noemen zichzelf mensenmensen. Eerlijke jongens die plezier hebben in mensen helpen en graag iets teruggeven aan de maatschappij. Daarom doen ze alle drie vrijwilligerswerk, vrijwel altijd als penningmeester of boekhou­der. Permitteren ze zich dan echt nooit uit­spat­tingen? “Nee, echt niet. Nou ja... we zijn alle drie gek op lekker eten. Dus gaan we eens per jaar in een heel goed restaurant eten. Maar schrijf dat maar niet op hoor, straks denken mensen dat we dure types zijn.”

 

Bacom Groep is een administratie- en advies­kantoor dat ondernemers, zzp’ers en bedrijven helpt met administratie en advies op gebied van salaris, belastingen en boekhouding.

BACOM Consultancy Groep

ADRES

Printerstraat 22
1033 RT Amsterdam

TELEFOON

020 630 1230

EMAIL

info@bacomgroep.nl

SOCIAL MEDIA

Linkedin

DEELNEMERSOVERZICHT